Dec. 2016 – Glædelig jul og Godt nytår

2016 blev året hvor vi sagde farvel til firmaets navn gennem næsten 35 år, Birch & Svenning A/S og velkommen til det nye navn

Linjen A/S Arkitekter MAA

Navneskiftet har været en af årets store begivenheder her i firmaet og kommer i forlængelse af et glidende generationsskifte, hvor erfaring og viden er givet videre til nye kræfter. I front står fortsat Jens Ole Laursen, men nu sammen med Simon Christophersen og Mia Rahbek Andersen. Mogens Svenning og Klaus Andersen er trådt ud af ejerkredsen, men indgår stadig som en vigtig del af firmaet.

Året har også budt på en masse forskellige spændende opgaver med gode udfordringer og smukke løsninger, og vi ser frem til at tage fat på nye projekter sammen med jer i det nye år.

Et af året spændende projekter Langø Pumpemølle

Langø Pumpemølle er bygget til at dræne det inddæmmede vådområde udenfor det naturskønne Bogense, men er nu afløst af elektriske pumpestationer. Området ejes af Aage V. Jensens Naturfond, der slukkede for pumperne og i 2014 fik vandet tilbage til engarealerne. Herved er skabt et unikt vådområde med gode betingelser for et rigt fugleliv. Mølleruinen skal nu omdannes til fugletårn til glæde for de mange fuglekiggere i området. Med Aage V. Jensens Naturfond som bygherre og i samarbejde med Tegnestuen Hommelhoff tegner vi et nyt indvendigt trappeforløb, der giver adgang til et nyt plateau øverst, hvorfra der er frit udsyn over landskabet. Møllen vil fortsat fremtræde som en smuk ruinøs landskabsmarkør, der har ladet sig indtage af naturen. Vi glæder os til at kunne vise jer det færdige resultat i det nye år.

Langø Pumpemølle

 

Se flere billeder her

Tilbage til nyhedslisten